Nazwa substancji: OLEJ SOJOWY*
Synonimy: brak
Wzór chemiczny: -
Masa molowa: -
Numer CAS: 8001-22-7
Numer WE: 232-274-4
Zastosowanie: przemysł kosmetyczny
Właściwości:
Postać: płynna
Kolor: jasno żółty
Zapach: charakterystyczny
Wartość pH: brak danych
Temperatura topnienia: 45 °C
Temperatura wrzenia: brak danych
Temperatura zapłonu: > 300 °C
Temperatura samozapłonu: brak dostępnych danych
Granice wybuchowości: brak danych
Rozpuszczalność: w wodzie nie rozpuszczalny
w alkoholu rozpuszczalny
Jeśli są Państwo zainteresowani zakupem tej substancji prosimy o kontakt.
Zobacz pełną ofertę surowców
*Dane zawarte w niniejszej specyfikacji nie są ofertą handlową w rozumieniu przepisów prawa (art. 71 K.C.). Maja one jedynie charakter informacyjny.