Nazwa substancji: PEG-7 GLYCERYL COCOATE*
Synonimy: mono i di, etoksylowane glicerydy oleju kokosowego,
Nazwa INCI: PEG-7 Glyceryl Cocoate
Wzór chemiczny: -
Masa molowa: -
Numer CAS: 68201-46-7
Numer WE: -
Zastosowanie: przemysł kosmetyczny
Właściwości:
Postać: fluid
Barwa: bezbarwny
Zapach: łagodny, charakterystyczny
Punkt zapłonu: > 100 °C
Temperatura topnienia: brak danych
Temperatura zapłonu: nie dotyczy
Temperatura samozapłonu: nie dotyczy
Granice wybuchowości: nie dotyczy
Rozpuszczalność: w wodzie rozpuszczalny
w innych rozpuszczalnikach brak danych
Jeśli są Państwo zainteresowani zakupem tej substancji prosimy o kontakt.
Zobacz pełną ofertę surowców
*Dane zawarte w niniejszej specyfikacji nie są ofertą handlową w rozumieniu przepisów prawa (art. 71 K.C.). Maja one jedynie charakter informacyjny.